Julegaver kan byttes t.o.m 10.januar 2022
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Full tilt descendant 6

Perfekt støvler til enten frikjøring eller jibbing!
Full Tilt Descendant 6 er designet som den perfekte krysning av en allmountain støvel for den aktive kjøreren eller jibberen med en medium lestbredde og ankeltykkelse. Det nye FTE Evolution Skallet har en 102mm lestbredde som er mer kommersielt og passer flere føtter, for at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts 3-delt alpinstøvel. Den sin progressive flex, sammen med bruken av Intuition innerstøvler, hindrer trykkpunkter på legger og føtter og er favorittmerket blant mange skikjørere der ute. 

Full Tilt Descendant 6 har en Intuition Performer innerstøvel, med over wrap, som tilpasses foten og leggen rask og enkelt. Intuition Performer innerstøvelen består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme, eller det kan bli varmet opp med en Intuition varmer/ovn av butikkpersonell for en 100% tilpassning og perfekt passform allerede første skituren. 

En støtdempende gummisåle ligger mellom skallet og innerstøvelen for å absorbere slag fra landinger av større hopp og generelt slag under sålen på hardere underlag. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for All-Mountain cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring. Descendant 6 kan anbefales til alle som ønsker seg en lett og komfortabel støvel til allsidig bruk i hele fjellet. 
  • Bred og god lest på 102mm
  • Progressiv flex
  • Intuition innerstøvel
  • 3-delt skall
  • Active Board (Støtdempende såle)
  • Store, lette og kraftige spenner gjør det enkelt å betjene med hansker/votter
  • Utskiftbar tunge
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnUnisex
*
*
*